Om os

Lær os lidt bedre at kende

Historik

CK-Mt ApS blev etableret i 2016 på Sydals af den nuværende direktør, Claus Kjestrup. I 2021 kom fungerende COO, Andreas W. Nielsen, ind i virksomheden, og i dag har virksomheden to ejere. I april 2024 køber CK-Mt konkurrenten Helge Bruhn A/S.   

Claus Kjestrup startede oprindeligt med at drive virksomheden på privatadressen, men nogle år senere flyttede værkstedet til de nuværende lokaler på Holtvej 2 i Høruphav.
Fabrikken er herefter af to omgange blevet udvidet med flere kvadratmeter, og huser i dag en bred vifte af de mest anvendte maskiner til metalbearbejdning. Gå på opdagelse i vores
 moderne maskinpark.

I dag har virksomheden opnået stor succes med leverancer til både maskin- og fødevareindustrien. Blandt vores kunder er: Frontmatec, Sotra Maskin Produkter A/S og Danish Crown.

Læs mere om nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere og projekter.Se hvad vi kan hjælp dig med

Vores arbejdsmiljø

I CK-Mt ApS tror vi på, at trivsel og sundhed er afgørende for vores medarbejderes succes og engagement. Gennem åbenhed og respekt skaber vi et miljø, hvor alle føler sig værdsatte og opmuntret til at bidrage med deres bedste hver dag.

Vi har en stor tiltro til, at alle vores medarbejder yder deres bedste hver dag. Vi har ansatte med særlige behov eller begrænsninger, som skal imødekommes. Dette viser vi hensyn til, og det, mener vi, skaber en inkluderende og rummelig arbejdsplads, som mange kan se sig selv være en del af. Blandt vores ansatte har vi to fleksjobbere og to efterlønnere.

At vi som arbejdsplads er blevet anerkendt af Sønderborg Kommune for at rumme forskellighed blandt vores medarbejder, giver os mulighed for at vise vores bidrag til det lokale samfund. Det giver os en endnu større motivation for at yde en ekstra indsats for at fremme et mere bæredygtigt arbejdsmarked.

Børsen Gazelle virksomhed i 2023

Sidste år blev vi anerkendt som vækstvirksomhed af Børsen.

Det vil sige, vi er blandt den 1% af virksomheder i Danmark, der kan leve op til kriterierne for at blive kåret som Gazellevirksomhed. Det betyder, at vi i løbet af de sidste fire regnskabsår (fra 2018 til 2022) hvert år har haft en positiv vækst og samlet set har fordoblet omsætningen over de fire år.

I de seneste år har vi opnået stor succes. Vi er både meget stolte af vores indsats og glade for anerkendelsen af vores arbejde, og at vi nu kan kalde os Børsen Gazelle 2023.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk