Montage

Montage, servicebesøg og reparation

Vi hjælper dig gennem hele processen fra spæd idé til færdigmontering.
Vi har specialiseret os i montage samt reparation og vedligeholdelse af enhver konstruktion og i alle typer af metaller. Når alle metaldele er i vinkel og arbejdet kører som smurt er vores montører glade og tilfredse – det samme gælder for vores kunder.

 

Besøg af vores dygtige montørteam

Variationen i vores montageopgaver er stor, og derfor har vi samlet et hold af kyndige medarbejder, som har erfaring med alt fra svejseopgaver af små beslag til håndtering af store metalkonstruktioner i millionklassen.

Vi har prøvet kræfter med det meste. Derfor er ingen udforing er for stor for vores erfarne montørteam, der står klar til at reparere og samle dine komponenter i vores produktionslokaler eller ude hos dig. 

Vores montører er fleksible og har stor erfaring inden for faget. De er altid åbne for en konstruktiv dialog med dig om projektets omfang, karakter og eventuelle udfordringer der måtte opstå undervejs. Det vigtigste for os er, at opgaverne, vi løser for vores kunder, håndteres med den største professionalisme og med et håndværk, vi kan stå inden for.

Professionel og hurtig døgnservice, når uheldet er ude

Hvis du har brug for både effektiv og hurtig service på en maskine eller et system, kan vi klare opgaven i løbet af kort tid.

Vi yder service døgnet rundt, hvor du kan få professionel hjælp af vores dygtige medarbejdere, uanset problemets omfang. Du kan altid ringe eller skrive til os, og vi tilbyder både vejledning, installation og reparation.

Vi vægter et tæt samarbejde og sætter en ære i at yde en god service hos samtlige af vores kunder, vi er underleverandører for.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk