VBI Group

Tæt sammensvejset partnerskab med VBI Minibus

 

Nøglen til et lokalt og succesfuldt partnerskab med danske VBI Group i transportindustrien bygger på tillid, et tæt samarbejde og fokus på produktudvikling. Med den tætte kommunikation og korte afstand bliver vi af afdelingen tæt på Aabenraa betragtet som en underafdeling hos dem. Om virksomhedens samarbejde og dialog med CK-Mt beskriver Tom Z. Jepsen, Afdelingsleder hos VBI Minibus det klart:

“Vi mærker ikke, det er et andet firma – det er helt naturligt for os.” 

Leverandørsamarbejdet har vi fortrinsvis med VBI Groups minibusafdeling ‘VBI Minibus’, som beskæftiger sig med opbygning af interiøret i minibusser til taxa- og vognmandsbranchen. Sidste år leverede VBI Minibus mere end 350 færdigudstyret biler. Derudover producerer vi en række skåret og bukket autodele i metal, der sendes til virksomhedens afdeling i Polen og videre ud i resten af verden.

Sammen med Minibusafdelingen, som holder til i Kliplev, har vi et godt og sundt partnerskab, der bygger på tillid og ærlig kommunikation, hvilket også bekræftes af VBI Minibus:

“Der har ingen bump på vejen været. Vi har aftalt fra starten, at vi siger det som tingene er, og det er en styrke at spille med åbne kort og vide, hvor vi har hinanden specielt, når CK-Mt er en så vigtig brik i vores produktion.”

Når vi er dybt involveret og integreret i kundens produktionskæde, er tillid en afgørende faktor i leverandørsamarbejdet. For det kan have store økonomiske konsekvenser for VBI Group, hvis leverancen af komponenter er forsinket.
Med de udfordringer der desværre er med krige og inflation, kan det være udfordrende at styre en produktion lang væk. Derfor er en samarbejdspartner tæt på den rigtige løsning for VBI Minibus. Virksomheden betaler da også gerne lidt mere for god kvalitet og et tæt samarbejde. VBI Group har efterhånden skåret deres produktion fra udlandet væk, og får i dag udelukkende deres smededele fra os.

Lokalt og fleksibelt

Den forholdsvis korte afstand fra VBI Minibus i Kliplev til det sydlige Als er endnu en vigtig brik i vores tætte leverandørsamarbejde. Den korte afstand til os som leverandør baner vejen for at minibusserne kan transporteres til vores adresse, hvor de opmåles. Således sikrer vi, at alle delene, vi producerer, passer til forskellige monteringsbehov og muligheder samt passer ned i bilens ramme. 

Produkter og nyudvikling

Med det lokale samarbejde følger også stor fleksibilitet og et samarbejde omkring udvikling af virksomhedens fremtidige produkter. Igennem medarbejdernes direkte dialog med vores ansatte, hvor der er mulighed for at drøfte produktoptimering, er nye udviklingsprojekter opstået både på eksisterende og nye produkter. 

Når bilerne står færdigmonteret, er omkring halvdelen af vores produktioner skjulte under gulv- og loftspaneler/plader. Et eksempel på en skjult metalkonstruktion er en såkaldt indsatskasse, der anvendes til at udvide bilens gulvareal.

Af hensyn til kørestolsbrugere er en stor del af busserne indrettet med en standard trepunktskinne til at fastspænde en kørestol i et tredje punkt i loftet. En væsentlig og synlig konstruktion vi fremstiller til VBI minibus er en lovpligtig indsatsbøjlen, der giver komfort og støtte ved på- og afstigning af transportmidlet. Den findes der til gengæld 25 variationer af, vi efterhånden er blevet specialister i at producere og forfine gennem årene. Årsagen til de mange versioner af et ellers standardiseret produkt skal findes i de mange forskellige bilproducenter og mærker, som VBI Minibus forhandler.

Et samarbejde med fremtid

VBI Group sidder på store dele af det danske marked, og har netop bevæget sig ind på det norske marked. Omdrejningspunktet for vores næste projekt vil derfor være at finde nye løsninger og tilpasninger af komponenter til en række IVECO-modeller på det norske marked.

Se flere af vores cases her

Sotra Maskin Produkter AS

Se flere af vores projekter og referencer her.

Frontmatec A/S

Se flere af vores projekter og referencer her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk