Hvem er vi

Ledelsen i CK-Mt

claus kjestrup

Claus Kjestrup

CEO

+45 21 34 09 08

ck@ck-mt.dk

LinkedIn profil

Claus Kjestrup er udlært Maskinarbejder i 1997 og har 22 år bag sig som selvstændig erhvervsdrivende.

Efter et år i militæret byggede Claus ovenpå sin maskinuddannelse med en Produktionsteknolog, for at dygtiggøre sig inden konstruktion og forretningsdrift, samt med drømmen om at blive værkfører.
Herefter gik Claus direkte ind i stillingen som Værkstedschef hos HNH Sønderborg, hvor han fortsatte i syv år, inden han etablerede virksomheden CK Transportudstyr ApS. Claus drev virksomheden indtil 2016, hvorefter han solgte sin andel af forretningen og startede et nyt kapitel med CK-Mt ApS (Claus Kjestrup Montage). I 2021 deles ejerskabet mellem Claus Kjestrup og Andreas W. Nielsen, der kom ind i firmaet i 2020. I april 2024 udvider CK-Mt ApS med opkøbet af Helge Bruhn A/S. 

Claus har mange års ledererfaring, og er i dag Administrerende direktør på 8. år for CK-Mt ApS. 

Andres Witte Nielsen

COO

Tlf

awn@ck-mt.dk

LinkedIn profil

Andres W. Nielsen er uddannet landmand i 2010 med speciale inden for dyrkning af landbrugsafgrøder. Interessen for metalbearbejdning, og især svejsning, voksede sig større i løbet af arbejdet som landmand. Hos Andreas meldte der sig også et stort ønske om på længere sigt at blive selvstændig, hvorfor Andreas i 2018 stod med et svendebrev som Kleinsmed i hånden.

Andreas var ansat et lille års tid hos Simon Moos Maskinfabrik A/S inden han  i 2020 blev ansat i CK-Mt ApS. I løbet af sine første år i virksomheden gik han fra at være husets eneste smed til at bestride stillingen som værkstedschef. Den praktiske erfaring og uddannelse som Kleinsmed anvender Andreas i sit daglige virke i forbindelse med kvalitetssikring, koordinering og produktionsstyring.

Andreas bliver i 2021 medejer af CK-Mt ApS, hvorefter han også i 2024 bliver medejer af Helge Bruhn A/S efter opkøbet af virksomheden i april.

Andreas Witte Nielsen
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk