Frontmatec A/S

FrontmatecKommunikation og produktudvikling er byggesten i et langsigtet partnerskab 

Pris og kvalitet, og især forholdet mellem de to, er de vigtigste parametre i et godt leverandørsamarbejde, også for en stor spiller på markedet som Frontmatec, der leverer produkter til hele verden. Men grundig kommunikation og et højt serviceniveau spiller også ind på virksomhedens valg af samarbejdspartnere, fortæller Kaleepan Karunakaran, som er Interim Procurement Manager hos Frontmatec. 

CK-Mt ApS har siden 2022 leveret metalkomponenter, herunder mange maskindele, til Frontmatecs afdeling i Tandslet, som indgår i opbygning af transportanlæg og banesystemer, og anvendes på slagterier i hele verden.  
Frontmatec har deres hovedsæde i Sydjylland, men er en stor international virksomhed med mere end 1.100 ansatte, hvoraf ca. halvdelen af medarbejderne er placeret i Danmark. Virksomheden er førende inden for levering af produktionsstyringssystemer (MES – Manufacturing Execution Systems) til fremstillingsindustrien, men er særlig kendte for deres kvalitetssystemer til alle led af kødindustrien. 

Høj kvalitet og fleksible leveringstider 

Langt størstedelen af komponenterne, vi fremstiller til Frontmatec, indgår i virksomhedens transportsystemer og anlæg til udskæringer af slagtedyr – og her taler vi om flere tusinde varenumre. 

Ifølge Planlægger hos Frontmatec, Stiig Horn Pedersen:

“…er der ikke noget at komme efter. Jeg får mine ønsker opfyldt, så jeg kan ikke beklage mig. Hvis jeg står og mangler noget, kan jeg få de ting inden for ganske kort tid – vi snakker timer. CK-Mt er absolut den leverandør, vi vil foretrække.” 

De mange regler og love inden for fødevareindustrien gør kvalitet til en altafgørende faktor, hvilket vi i følge Frontmatec lever op. Men fleksibilitet – og ikke mindst leveringssikkerhed på emner – er også et uundværligt parameter i samarbejdet, pointerer Kaleepan Karunakaran.
Om vores leverancer til Frontmatec, forklarer han, at:

“Frontmatec har fordele af, at I er så fleksible. Når vi står og mangler nogle dele her og nu, så er I ret gode til at gøre plads til os i jeres produktion. Så tager vi bare telefonen og ringer til jer, og får det løst.” 

Nogle emner går igen i vores produktion, mens andre er nye konstruktioner, som vi skal sætte i produktion for første gang. Det lokale partnerskab nyder godt af de korte produktions- og leveringstider, vi kan tilbyde grundet de få kilometers afstand fra Hørup til Tandslet. Det er blandt andet årsagen til Frontmatecs ønske om at anvende en lokal leverandør, hvor dialogen er nem og produkterne kan leveres inden for meget kort tid. 

Samarbejdet udvides med Frontmatec Kolding A/S 

Vores samarbejde med Frontmatec har betydet større investeringer i forbedringer og nye maskiner, herunder et fuldautomatisk pladetårn til vores fiberlaser AMADA A-J Fiber laserskære, der både øger fleksibiliteten og kapaciteten på de produkter, vi kan levere.   

Det hele startede med en prøveordre til Frontmatec Tandslet A/S. I dag har vi opbygget et solidt og tillidsfuldt partnerskab, hvor vi har en god forståelse for, hvordan vi bedst muligt samarbejder om udviklingen af de bedste løsninger til fødevareindustrien. Som et led i at indkøbsafdelingerne i Tandslet og Kolding er smeltet sammen, har vi udvidet samarbejdet med leverancer til hovedafdelingen i Kolding.  

Fremadrettet bygges videre på samarbejdet med hyppigere og tættere dialog om optimeringsmuligheder på produktionssiden. Fordi vi står med produktet i hænderne, og følger processen tæt, er Frontmatec lydhør over for optimeringsforslag, der kan omhandle både skæretider, tolerancer og materialer. Kaleepan fortæller, at:

“I en travl hverdag, kører vi bare derudaf, så det er rart nok at få de her input og blive udfordret af ens leverandør”. 

Se flere af vores cases her

Sotra Maskin Produkter AS

Se flere af vores projekter og referencer her.

VBI Group

Se flere af vores projekter og referencer her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk