Afgratning og slibning

Vi tilbyder Slibning og afgratning

Vi fjerner uønskede kanter og forbedrer overfladens kvalitet

Vores ARKU slibemaskine til rustfri stål kan klare enhver slibeopgave med emner op til 25 mm. Tykkelse. Det roterende børstesystem sliber mange flere gange i minuttet end de mest almindelige slibemaskiner og sikrer altid et ensartet resultat.  

Børstehovederne på vores slibemaskine fra COSTA efterlader et flot resultat og kan klare langt de fleste slibeopgaver:

  • Kantrunding
  • Overfladeslibning
  • Afgratning
  • Rengøring af oxygenkanter
  • Fjernelse af laser-sprøjt/-grater.  

Vibrationsafgrater

Vores vibrationsafgrater opererer med eget vandbehandlingsanlæg, hvilket betyder at maskinen konstant får tilføring af rent vand og resulterer i blanke, rene emner, der ikke behøver vaskes ned, eller har brug efter ekstra behandling efterfølgende

Slibning og afgratning inden for metalindustrien

I metalindustrien er slibning og afgratning processer, der anvendes til at bearbejde metaloverflader, ved at fjerne uønskede materialedele, såsom grater (burrs) eller ujævnheder, fra et produkt efter fremstillingsprocessen. Denne type bearbejdning anvendes også for at opnå ønskede dimensioner og finish. 

Bearbejdning af overflader er afgørende for at sikre, at produkter opfylder specifikationerne og kvalitetsstandarderne, samt for at forbedre deres funktionalitet, æstetik og sikkerhed. Valget af metode afhænger af faktorer som materialetype, produktets kompleksitet og størrelse samt ønsket finish.  

Sommetider kræver det færdige produkt også yderligere efterbehandling efter slibning eller afgratningen, såsom polering eller øvrige overfladebehandlinger, for at opnå den ønskede finish.  

Læs mere om vores overfladebehandlinger: Galvanisering og lakering.

Forberedelse af metalkomponenter inden slibning og afgratning

Processen kan variere afhængigt af det specifikke materiale og produkt, der behandles.

Før slibning- og afgratningsprocessen igangsættes, forberedes produktet ved at rengøre det for olie, snavs eller andre forurenende stoffer, der kan påvirke afgratningsprocessen eller kvaliteten af det færdige produkt.  

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk