Værdi for vores kunder

Hvordan skaber vi værdi for vores kunder?

Vi skaber først og fremmest værdi for vores kunder ved at opbygge tætte og langvarige relationer med vores samarbejdspartnere. Vi leverer altid høj præcision og kvalitet på vores produkter med en hurtig, fleksibel produktion, hvor der løbende investeres i moderne teknologi. Derudover sikrer vi, at vi også har de rette og erfarne fagfolk i huset, der kan imødekomme variationen i efterspørgslen.

Vi arbejder tæt sammen med dig som kunde for at forstå dine unikke behov og sikre, at vores resultater opfylder dine forventninger samt skaber en merværdi for din forretning. Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet og en troværdig forretningspartner med sunde værdier. Vi leverer naturligvis også inden for den aftale tidsramme.

Ring eller send os en kort besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Hurtig, fleksibel produktion

Som underleverandør forstår vi i særdeleshed at tid er en afgørende faktor for vores kunder. Derfor er vi hurtige til at udføre enhver opgave uden at gå på kompromis med kvaliteten uanset projektet størrelse. Vi tilbyder også fleksible leveringsmuligheder samt dag-til-dag levering i vores lokalområde.

Høj præcision og kvalitet

Vi leverer kvalitetsløsninger og tilstræber at yde branchens bedste service.
Vores team af erfarne operatører og teknikere er dedikeret til at levere den højeste standard. Med integrationen af de nyeste teknologier og processer sikrer vi, at dit projekt udføres hurtigt og med høj nøjagtighed. For os er kvalitet også lig med god kundeservice. Derfor er det meget vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde.

Moderne teknologi

Metalindustrien er dynamisk, hvor automatiseringsløsninger gradvist fylder mere og mere.
Vi tilstræber at forblive på forkant med udviklingen. Vi investerer derfor løbende i højteknologisk maskineri, der sikrer vores kunder fleksibilitet, høj kvalitet og hurtige leveringstider. I vores moderne maskinpark står nogle af markedets bedste maskiner, som er designet til at levere kvalitetskomponenter med millimeters nøjagtighed, hvilket minimerer fejl og sikrer ensartede resultater.

Erfarne fagfolk

Vi har et dygtigt team af tekniske eksperter, der forstår, at hver eneste opgave har et unikt design. Vores mål er at opfylde dine specifikke krav til produkt, funktion og kvalitet. Det gør vi ved at levere en komplet tilpasning efter dine behov og omdanne dine produktdesign til virkelighed med vores kompetencer inden for laserskæring, CNC-bearbejdning samt øvrige services. Vi tilbyder i øvrigt også at overføre dit produktdesign til 3D-konstruktion og tekniske tegninger.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk