Miljø og social ansvarlighed

Solcelleanlæg på taget

Delvis egenproduktion af energi

Vi går en spændende tid i møde, hvor vi netop har afsluttet vores første klimaregnskab, som en del af forløbet Klimaklar produktionsvirksomhed. Det betyder, at der nu er dannet et vidensgrundlag for arbejdet med at nedbringe vores co2-udslip.

Vi har i løbet af 2023 investeret i vedvarende energikilder og iværksat initiativer, som kan påvirke vores samlede aftryk i en positiv retning.
Helt konkret har vi fået monteret et solcelleanlæg på vores fabrikstag, og omlagt alle vores trucks til el.
Vi har i vores første klimaregnskab, med udgangspunkt i data fra 2022, endnu ikke set på data til et sammenligningsgrundlag, hvorfor vi afventer at kunne aflæse de konkrete tal fra 2023 klimaregnskabet.

Til vores samarbejdspartnere kan vi som leverandør ligeledes være behjælpelige med at videreinformere kendskabet til vores samlede aftryk på verden til gavn i deres rapportering af ESG-nøgletal eller klimaregnskab.

Det siger vores kunder om vores samarbejde.

Læs mere om alle fordelene ved at indgå et samarbejde med os.

Selvforsynet med lasergas

Efter installationen af eget nitrogenanlæg kører vores to laserskærere nu uden produktionsstop, og vi kan derfor ikke længere risikere at løbe tør for nitrogen under laserskæringen.

Men det er ikke bare vores produktion, som omlægningen til selvproducerende nitrogen har haft en positiv indvirkning på.
Transport af lasergas-batterier har vi også sparet på, og det giver os er både en økonomisk og miljømæssig fordel, da vi ikke længere skal have leveret nitrogen på flaske med lastbil.  

Læs mere om vores oplevelse med et skift til eget Nitrogenanlæg

Social ansvarlighed

Stolt modtager af mærket: Sønderborg i Arbejde

Vi er stolt modtager af Sønderborg i Arbejde-mærket, som vi fik overrakt for anden gang den 26. januar i år af Formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek, og Kjeld Stærk, Formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst. 

Sønderborg i Arbejde blev dannet som initiativ under Corona-pandemien, og er et partnerskab mellem virksomheder, uddannelser, fagforeninger og kommunen. Mærket blev første gang uddelt i 2023, hvor vi blandt 57 lokale virksomheder modtog anerkendelse for at udvise socialt ansvar.  

Sønderborg i Arbejde diplomet gives til de arbejdspladser i Sønderborg kommune, der udviser rummelighed og bidrager til at sikre både beskæftigelse, uddannelse og opkvalificering af borgere.

Læs mere om hvad der gør os til en rummelig arbejdsplads

Vi støtter Sport ‘n’ Charity

CK-Mt er på hjemmebane, når det gælder håndbold. Vi har en forkærlighed for sporten, og vores Administrerende direktør, Claus Kjestrup, er en stolt træner og sponsor af U19 A-holdet og 2. division kvinder i Sønderborg.

Derfor betyder det noget for vores organisation, at vi kan være med til gøre en forskel for kræftramte børn igennem sporten. Vi støtter børn i deres sygdomsforløb gennem et økonomisk bidrag til Foreningen Sport ‘n’ Charity. Foreningen er forholdsvis ny og bygger på et forskningsprojekt fra Rigshospitalet, der viser, at fysisk træning under og efter børn og unges behandling kan mindske risici for senfølger, sygdomme og/eller handicap.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk