3D Konstruktion

Brug for at få visualiseret dit produkt med en 3D konstruktion, inden arbejdet går i gang?

Vi kan hjælpe dig med at få dit projekt realiseret og præciseret gennem en 3D konstruktion. Med en arbejdstegning ved hånden får du alle dine ønsker og behov visualiseret, så du bedre kan vælge den bedste løsning for dig og din virksomhed. 

Vores faglige baggrund og årelange erfaring med fremstilling af metalkonstruktioner, hver med sit unikke design og formål, gør os i stand til at yde kompetent rådgivning og byde ind med de rette løsninger til ethvert projekt, som lander i vores hænder.  

Ud fra kundens specifikke ønsker og behov, og i tæt samarbejde med kunden, gør vi os altid umage i vores gennemgang af detaljerne, ved at demonstrere tilpasningsmuligheder og forskellige løsningsforslag, inden arbejdet igangsættes.

5 klare fordele ved at få lavet en 3D-konstruktion, inden vi fremstiller

  • Giver et bedre resultat med præcise og nøjagtige målinger. 
  • Tillader at eksperimentere med forskellige ideer.  
  • Nemme skaleringsmuligheder og designændringer tidligt i processen.  
  • Nemt at koordinere og dele tegninger digitalt. 
  • Reducerer fejl i fremstillingsprocessen. 

Vi er altid lydhør over dine visioner med dit kommende projekt. Tøv ikke med at give os et kald eller kontakt os direkte, så fortæller vi dig gerne om mulighederne for at få visualiseret og skabt en ramme om dit projekt.

Få dit projekt og proces gjort håndgribelig med en 3D-konstruktion

En 3D-konstruktion er et nyttigt værktøj for en lang række fagfolk, der har behov for præcise og komplekse optegninger med nøjagtige mål inden produktet fremstilles.

En visualisering af dit produkt i 3D afføder en naturlig forventningsafstemning med dig, og bidrager med en effektiv proces hele vejen fra digital prototype til færdigt produkt.
Med en præcis tegning kan eventuelle ændringer også foretages tidligt i designprocessen, så du undgår dyre tilretninger senere i produktionen.

Derfor lyder anbefalingen fra os at få tegnet dit produkt digitalt. Det har nogle klare fordele for både resultatet og vores samarbejde. Kontakt os direkte eller send os en hurtig besked med din forespørgsel for at få konkretiseret dit produktdesign.  

Det praktiske omkring 3D-konstruktion

Alt efter dit behov kan vi udføre arbejds- og produktionstegninger i 3D.
Vi arbejder i designprogrammet, SolidWorks. Tegningerne kan gemmes i forskellige fil-formater, f.eks. DWG, DXF eller PDF.  

Kontakt os og få tjekket dine tegninger igennem, inden produktionens sættes igang

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 34 09 08 eller send en mail til ck@ck-mt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 34 09 08
ck@ck-mt.dk